Tirsdag, 25. Juni 2024
Navigation
Generelt
off
Kontakt
off
Server-info
[Kunne ikke få forbindelse til serveren]
Nyheder
Downtime
UdstyrOnsdag aften (den 11. juni) kl. 23:00 lukkes serveren ned, for at blive flyttet til et andet rack-skab med bedre køling. Flytningen forventes at være overstået senest kl. 03:00.
Det betyder at der i tidsrummet ikke er adgang til hjemmeside, game-servers eller andre ting der kører på serveren. Mail skulle være uberørt.
Når serveren kommer op bliver det tilsyneladende med en ny IP-adresse. Du skal derfor muligvis tilføje serverne igen i CS.
Rander d. 9. juni 2008, 19:03 · 4 Kommentarer · 10819 Fremvisninger · Udskriv
Hvad er den af RATA
HurraDette er kommet mig for øre at Rata har fået smedet sig en fodlænke (vi holder 2 min stilhed) alså er blevet gift dette vil jeg og hele Clan GDSR ønske ham og hans kone et stort tillykke (Når nu han har dummet sig hehe ej joke) samt vi håber at de vil få et langt og lykketligt liv sammen (Fruen i stuen og Rata i køkkenet) vi dog også at han ved en given lejlighed vil spendere en lille en (Hvis lommepengene rækker) til gutterne i Clanen


Så et stort TILLYKKE til hr. og fru Rata


på Clanes vegne Goost

P.s. dette i partens er som jeg selv har det

Goost d. 24. maj 2008, 16:00
3 Kommentarer · 10024 Fremvisninger · Udskriv
DNS-problemer
NetværkFirBee har haft nogle DNS-problemer siden engang i går eftermiddags, hvilket har bevirket at samtlige domæner hostet hos FireBee (som de kører DNS for) er "forsvundet" fra DNS. De arbejder på sagen, og hvis du kan læse dette skulle de være løst på nuværende tidspunkt - eller også har du lavet samme work-around som mig... :-)
Nå ja, ret skal være ret: Det er tilsyneladende ikke FireBees server der har et problem - det ser mere ud til at være NDW (deres upstream-DNS) der ikke rigtig vil være sig selv bekendt...

Opdatering kl. 18:13: Så ser det ud til at problemet er løst...
Rander d. 5. maj 2008, 12:54
0 Kommentarer · 10586 Fremvisninger · Udskriv
Opdateringer
SikkerhedDer er lagt et par opdateringer af PHP-Fusion på, da vi tilsyneladende var et par versioner bagud (vi kørte 6.01.13, nu kører vi 6.01.15).
Det er kun sikkerhedsopdateringer, men igen, ting kan gå (og går) galt - spørg bare Murphy! Finder du noget, så send en SMS med teksten "IDIOT" efterfulgt af... Nåh nej, det var vist ønsketænkning... Nå, så smid en PM til mig i stedet - det koster heller ikke 5 kr. + alm. SMS-takst...
Rander d. 2. maj 2008, 20:02 · Udskriv
Vi hejser flaget
Hurra

Tillykke siger hele Clan GDSR til [[GDSR]] Donks og Fruen som i dag holder deres datters Simone konfirmation "ja der blev i alle overrasket Donks har engang vist hvad han har skulle bruge den til :-)"


Så vi siger et højt Hurra og til mere lykke     

Goost d. 6. april 2008, 14:34
4 Kommentarer · 10412 Fremvisninger · Udskriv
GDSR Jule- og Nytårs LAN 2008
Alt om det netop overståede LAN? Så skal du ind på lan.gdsr.dk!
Rander d. 3. marts 2008, 20:46
0 Kommentarer · 10631 Fremvisninger · Udskriv
Ny FFA-adresse
NetværkTidligere i dag modtog vi følgende email:

Kære gamehotel kunde

Vi har d.d. været nødt til at flytte din gameserver til anden fysisk server da vi udfaser den fysiske server som din gameserver var placeret på.

Den gamle server udløber således om 5 dage og navnet er ændret så den peger over mod den nye IP adresse.

Alle fysiske filer er flyttet med over på den nye server.

Vi håber på din forståelse og tålmodighed med denne flytning. Den er yderst vigtig i forbindelse med en vigtig server rationalisering og omkostningseffektivisering.

Begge dele er fundament til at vi fortsat kan være konkurrencedygtige og prisstærke.

En flytning som denne her grundet udfasning af gammelt udstyr - sker yderst sjældent og er ikke sket tidligere i gamehotels historie - med andre ord det er en absolut sjældenhed at vi forcerer flytning af servere og det sker heldigvis kun for ganske få kunder.

Venligst
Claus Jørgensen
gamehotel

Ny adresse er srv8.gamehotel.dk:27015


Suk... "er ikke sket tidligere i gamehotels historie" min bare røv! Det er så vidt jeg husker tredje gang de laver det stunt, og i bedste GH-stil gider de ikke engang at orientere om det på forhånd...

Men vi var faktisk allerede ret trætte af GameHotel og one.com's (det tidligere B-Gone) latterlige inkompetence - de er sgu ikek voldsomt kvikke nogen af dem, og deres support er heller ikke meget værd... Så vi har faktisk allerede smidt udbetalingen til en dedikeret server hos FireBee! Det betyder at vi inden for de næste par uger selv flytter vores FFA-server (og CW'en), så følg med på disse sider for opdateringer!
Rander d. 13. februar 2008, 17:42
0 Kommentarer · 11057 Fremvisninger · Udskriv
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 258
Nyeste bruger: hilo
Sidste Brugere Online
Beta 4 dage
mistAr18 uger
MGP23 uger
PrIncess25 uger
DonBot25 uger
Yoda29 uger
BrumBas33 uger
Npdk35 uger
Jubbe36 uger
FreeZer38 uger
Nyeste Annoncer
Copyright © 2009 Team ^CP