Ny FFA-adresse
Skrevet af Rander d. 13. februar 2008, 17:42
Tidligere i dag modtog vi følgende email:

Kære gamehotel kunde

Vi har d.d. været nødt til at flytte din gameserver til anden fysisk server da vi udfaser den fysiske server som din gameserver var placeret på.

Den gamle server udløber således om 5 dage og navnet er ændret så den peger over mod den nye IP adresse.

Alle fysiske filer er flyttet med over på den nye server.

Vi håber på din forståelse og tålmodighed med denne flytning. Den er yderst vigtig i forbindelse med en vigtig server rationalisering og omkostningseffektivisering.

Begge dele er fundament til at vi fortsat kan være konkurrencedygtige og prisstærke.

En flytning som denne her grundet udfasning af gammelt udstyr - sker yderst sjældent og er ikke sket tidligere i gamehotels historie - med andre ord det er en absolut sjældenhed at vi forcerer flytning af servere og det sker heldigvis kun for ganske få kunder.

Venligst
Claus Jørgensen
gamehotel

Ny adresse er srv8.gamehotel.dk:27015


Suk... "er ikke sket tidligere i gamehotels historie" min bare røv! Det er så vidt jeg husker tredje gang de laver det stunt, og i bedste GH-stil gider de ikke engang at orientere om det på forhånd...

Men vi var faktisk allerede ret trætte af GameHotel og one.com's (det tidligere B-Gone) latterlige inkompetence - de er sgu ikek voldsomt kvikke nogen af dem, og deres support er heller ikke meget værd... Så vi har faktisk allerede smidt udbetalingen til en dedikeret server hos FireBee! Det betyder at vi inden for de næste par uger selv flytter vores FFA-server (og CW'en), så følg med på disse sider for opdateringer!